Skip to main content

nieuws

Seasons Trade Fair 2024

  • 16 juli 2024
Van 17 t/m 19 september slaan maar liefst acht kwekers de handen ineen tijdens deze jaarlijkse huisbeurs.
Seasons Trade Fair 2024

65 productgroepen, 8 bedrijven, 1 locatie

Van 17 t/m 19 september slaan maar liefst acht kwekers de handen ineen tijdens dé innovatie inspiratiebeurs op het gebied van kamerplanten: de Seasons Trade Fair. Geloof ons, een bezoek aan de Kanaalweg 16 in Naaldwijk is er een met een gouden randje: ruim 65 productgroepen, 8 bedrijven, en dat allemaal op één locatie.

De deelnemende bedrijven aan deze editie van de Seasons Trade Fair zijn: OK Plant, Plantanious/Persoon Potplanten, Maarel Orchids, Ubink, VDE Plant, KP Holland, Esperit Elements en Oriental Group. Met een kleinschalige en overzichtelijke presentatie van verschillende bedrijven en concepten, zie je als bezoeker een breed assortiment, een grote diversiteit aan producten en veel nieuwe noviteiten in één keer. Door de variatie in bedrijven en producten is er een aanbod voor iedereen, inclusief toegevoegde waarde, innovaties, kant en klare concepten, goede koffie en een uitgebreide lunch. 

Datum: dinsdag 17 t/m donderdag 19 september
Locatie: Kasteelweg 16, Naaldwijk

Openingstijden: 09:00 – 17:00 uur

Ben jij erbij? Jouw bezoek is goud waard! Zet de data alvast in de agenda en meld je hier aan: https://www.plannen.nl/a/Seasons-Trade-Fair.

Blijf op
de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Copyright  | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid

voor een optimale weergave van de website raden wij aan om uw toestel om te draaien.